Krasloten

Een populair kansspel in Nederland zijn de krasloten. In vrijwel iedere winkelstraat kun je dit spelletje wel kopen. Vaak maak je met slechts 1 of 2 euro inleg kans op grote geldprijzen.

Het leuke van krasloten is dat je meteen weet of je hebt gewonnen. Je hoeft niet op een trekking te wachten om te zien of je hebt gewonnen. Je koopt gewoon een lot en krast meteen de vakjes open om te zien of er op jouw lot een prijs is gevallen. Vaak moet je een stuk of 6 vakjes open krassen en heb je drie gelijke symbolen/bedragen nodig om te winnen.

Winkans bij krasloten

Winnen doe je bij krasloten zeer regelmatig. Vaak heeft ongeveer 1 op de 3 of 4 loten namelijk een prijs. Het nadeel hiervan is echter dat het hierbij heel vaak om zeer kleine prijzen gaat. Wat veel mensen dan ook doen is winnende loten inleveren voor nieuwe krasloten. Op deze manier spelen ze door tot ze een grote prijs hebben gewonnen of tot het geld op is. Vaak eindigt het uiteraard in een teleurstelling. Hoewel de winkans namelijk hoog is, is de kans op echt een grote prijs winnen ontzettend laag. Net als bijvoorbeeld in de Nederlandse loterijen verdwijnt bij krasloten namelijk slechts zo’n 50-60% in de prijzenpot. De rest is voor het dekken van de kosten en voor goede doelen.

Online krasloten spelen

Om jouw winkansen te vergroten is het een idee om online krasloten te gaan spelen. Bij online krasloten verdwijnt namelijk slechts een heel klein gedeelte van de inleg. Uitbetalingspercentages bij online krasloten liggen namelijk op soms wel 98%. Een heel verschil ten opzichte van echte krasloten.

De populariteit van krasloten spelen op internet is de laatste jaren ontzettend gegroeid. Er zijn dan ook steeds meer aanbieders verschenen van online krasloten en de spelletjes en te winnen prijzen zijn steeds aantrekkelijker geworden. Tegenwoordig kun je op tientallen plaatsen online krassen en geld winnen in het Nederlands. Door de grote populariteit van online krasloten zijn ook veel online casino’s overgegaan tot het aanbieden van deze leuke winspelletjes.

Bonus voor nieuwe spelers

In tegenstelling tot echte krasloten kun je als speler online ook nog profiteren van zeer aantrekkelijke bonussen. Zo zijn er veel online krasloterijen die gratis krasloten aanbieden aan nieuwe spelers. Of die een eerste inleg verdubbelen. Zo kun je bijvoorbeeld 50 euro inleggen en meteen met 100 euro spelen. Dat zien we op krasloten.nl helaas nog niet gebeuren.